Hur vi arbetar

Hur vi arbetar

mini3

Är du assistans berättigad eller kanske anhörig till någon och på jakt efter den assistanssamordnare som lever upp till din vision av personlig assistans?

Vi på Together Personlig Assistans är ett litet assistansbolag som tror oss vara det du söker. Vår storlek gör oss flexibla nog att anpassa assistansen utifrån dina önskemål och låta dig vara delaktig i den utsträckning som du önskar

För varje enskild kund skapar vi en kundbudget så du tydligt kan se hur assistansersättningen fördelas och varje månad får du en rapport över förbrukade respektive innestående timmar och kapital. Vid vår första kontakt utformar vi alltid en personlig anpassad assistans där vi går igenom alla aspekter för att kunna erbjuda en personligt anpassad assistans. Där vi tillsammans går igenom vad du behöver och vad som erfordras av dina assistenter. Så som utbildningar. Kunskaper och hur din assistans ser ut ur ett arbetsmiljöaspekt.

Vår litenhet skapar mervärde för dig, då du aldrig blir en siffra i statistiken utan förblir en individ med unik betydelse. Dessutom kan vi bedriva verksamheten betydligt mer kostnadseffektivt genom att ha låga administrationskostnader. Lokalt har vi i dagsläget flest uppdrag i Stockholm men vi jobbar över hela landet.

 

Små detaljer som gör stor skillnad

Det finns vissa detaljer som är viktigare än andra för att just din assistans ska fungera optimalt.  Här är ett urval av dem delar som många av våra kunder har visat uppskattning över. Finns det andra detaljer som skulle få din assistans att fungera bättre?

 

Portofria kuvert

All korrespondens som sker per brev är gratis för dig som kund. Vi skickar ut portofria kuvert som du använder när du skickar dina uppgifter till oss.

 

Första Hjälpen i hemmet

Utöver utbildningsinsatser inom första hjälpen ser vi till att det i ditt hem finns ett första hjälpen artiklar som behövs i just ditt hem. Såväl för din trygghet som för dina assistenter.

 

Öppen redovisning

Dem assistanspengar vi tillhandahåller är medel som vi ska fördela på bästa möjliga sätt så att din assistans fungerar så bra som möjligt. Att du får ta del av hur fördelningen ser ut är en självklarhet och en rättighet för dig. Du har självklart såväl möjlighet och rätt att vara med att påverka hur fördelningen ska se ut hos just dig. Vi gör ingen hemlighet av hur dina assistanspengar fördelas.  Läs mer om vad vi erbjuder!