Om oss

Individuellt anpassad assistans med god service

Vi på Together Assistans är ett litet assistansbolag som tror oss vara det du eftersöker. Vår storlek gör oss flexibla nog att anpassa assistansen utifrån dina önskemål och låta dig vara delaktig i den utsträckning som du önskar. Together Assistans startades 2009 av Alexander Silow och Sandra Marquez som båda hade ambition att bygga upp en verksamhet med god tillgänglighet, närhet och där brukarens behov ständigt är i centrum.

TOGETHER ASSISTANS

Våra Styrkor

Den grundläggande verksamhetsidén är att tillsammans skapa en assistans där egenvärde, respekt och integritet står i fokus.

Vi tillhandahåller personlig assistans för såväl barn som vuxna med vitt skilda funktionsnedsättningar med olika krav på vad som är god assistans för just dig.

Vi har en bred kunskapsbas inom assistansutförandets hela spektra med relevant kunskap inom lagstiftning, ekonomi och sociala frågor.

Det som kännetecknar oss är ett stort engagemang, förmågan att skapa trygghet och viljan att alltid hitta personliga lösningar för att se till att dina behov alltid är fokus.

Det är för oss en given utgångspunkt att personlig assistans ska vara individuellt anpassad efter egna förutsättningar. Att möjligheten finns för burkaren att själv utforma sin assistans efter önskemål och behov är en central del i vårt arbete.

 

ASSISTANSLÖSNINGAR FÖR DET LILLA FÖRETAGET

Våra Tjänster

Utöver att tillhandahålla personlig assistans har vi dessutom dedikerade medarbetare som arbetar med konsultation. Dessa hjälper andra assistansutförare i egen regi eller föräldrar som bedriver personlig assistans för sitt barn.
Vi erbjuder vår kunskap och expertis inom personlig assistans för att bistå med kompletta kvalitetsledningssystem eller om så önskas, bara en välfungerande dokumentationshantering som är skräddarsydda lösningar som är anpassade till er verksamhets omfattning och inriktning.

Lär mer